Produsen Lampu Kerja LED
Pabrik Lampu Warning LED China
Lampu Sinyal LED China

Kaluwihan kita

Kanggo nyukupi kabutuhan kompleks lan macem-macem

  • Orientasi Customer-Driven

    “Fokus†, “Kolaborasi†, “Integritas†, lan “Inovasi†, NOVA diupayakake dadi mitra sing bisa dipercaya.
  • Layanan OEM lan ODM

    Ora preduli sepira gedhe utawa cilik proyek sampeyan, NOVA- setya nawakake kanthi inovatif lan efisien, ngupayakake menehi solusi sing lestari.
  • Kolaborasi lan Tim

    Kita kerjo bareng rapet karo pelanggan lan milih kanggo nyedhiyani layanan paling apik, ngarahake kanggo nggawe sesambetan win-win kang kabeh pihak sing bebarengan ono gunane.
  • Fokus ing Industri Otomotif

    Pengalaman kerja 15 taun ing industri otomotif, NOVA luwih fokus, dadi luwih kompetitif.

Kanthi pengalaman luwih saka 15 taun, NOVA minangka salah sawijining Produsen Lampu Peringatan darurat profesional lan pemasok lampu kendaraan sing dipimpin, kita nyedhiyakake layanan OEM lan ODM ing aftermarket lan Produsen Peralatan Asli. Produk kita utamane kalebu lampu peringatan LED, lampu kerja LED, lampu sinyal LED, lampu tambahan, lsp.

Kabar

Wide Angle dipimpin lighthead

Lampu LED sudhut amba NR180 anyar kita dirancang kanggo menehi visibilitas dhuwur lan menehi tandha marang wong ing wilayah tartamtu babagan bebaya utawa risiko potensial. Lampu kasebut dilengkapi 12pcs LED intensitas dhuwur sing nyedhiyakake jangkoan derajat sudut lebar. Lampu peringatan minangka lampu safety 180 derajat.

Waca liyane

Ningbo NOVA Technology Co; Ltd bakal rawuh ing Automechanika Shanghai 2023

Ningbo NOVA Technology Co;Ltd bakal rawuh ing Automechanika Shanghai 2023 saka 29th/Nov nganti 2nd/Dec 2023. Akeh produk anyar, kayata beacon anyar, lighthead anyar, lampu visor anyar lan lightbars anyar bakal ditampilake ing pameran. We look nerusake kanggo ketemu karo sampeyan lan duwe pasuryan kanggo ngadhepi wektu kanggo ngrembug tren pasar lan informasi industri otomotif.

2023-08-17Waca liyane

Produk Anyar - Lampu peringatan sing dipimpin silikon

Lensa optik silikon awet banget lan dipercaya, saengga bisa digunakake ing industri otomotif, utamane ing lampu kendaraan kaya lampu peringatan sing dipimpin. Lensa silikon bisa tahan kahanan lingkungan sing atos, kayata suhu sing ekstrem lan paparan sinar UV, nggawe lampu strobo sing dipimpin bisa digunakake kanthi apik ing kahanan sing angel.

2023-07-17Waca liyane

Produk Anyar - LED BEACON

Beacon anyar kita BH18, iku beacon profil dhuwur. Beacon nduweni telung opsi pemasangan, gunung permanen, gunung magnetik lan mount Flexi DIN. Kita nambah fungsi dimming otomatis ing beacon versi Flexi DIN, mode induksi magnetik kanggo versi magnetik.

2023-06-26Waca liyane

Kirim Pitakonan

Telpon Kita

+86-15088415393