Ngarep > Produk > Lampu Warning LED > Lampu Warning LED > Lightbar Darurat Slim
Lightbar Darurat Slim
  • Air ProLightbar Darurat Slim
  • Air ProLightbar Darurat Slim
  • Air ProLightbar Darurat Slim
  • Air ProLightbar Darurat Slim
  • Air ProLightbar Darurat Slim
  • Air ProLightbar Darurat Slim
  • Air ProLightbar Darurat Slim
  • Air ProLightbar Darurat Slim

Lightbar Darurat Slim


Model: NV-LPRO

Lightbar Darurat LED slim NV-LPRO kasedhiya kanthi 6 dimensi, 24â € -613mm, 30â € -766mm, 42â € -1070mm, 48â € -1223mm, 60â € -1528mm lan 72â € -1832mm, kanthi ECE R65 Class2 ing amber lan werna biru, CISPER 25 Kelas 3 disetujoni. Super padhang sing gampang menehi peringatan visual ing atap kendaraan.

Model:NV-LPRO

Kirim Enquiry

Slim Darurat Lightbar NV-TL


Pambuka produk


Kanthi popularisasi kendaraan energi anyar, garis peringatan cenderung ngrancang luwih entheng lan luwih tipis, lampu darurat darurat Nova Vehicle NV-LPRO bakal menehi resistensi angin lan gangguan sing kurang, mbantu nyuda konsumsi bahan bakar.

Ukuran lightbar darurat sing tipis -mung 1â € nanging output cahya sing dhuwur ndadekake salah sawijining alternatif sing paling digoleki ing pasar Eropa.



Fitur


Dhuwur 1.2.5cm, ukuran lightbar darurat sing ramping cocog kanggo dipasang ing Kendaraan aerodinamis saiki.

2. The slim darurat lightbar NV-LPRO rampung desain struktur alloy aluminium karo boros panas banget.

3.Kinerja cahya sing dhuwur, gambar amp sing kurang, lan skenario aplikasi sing amba, populer ing pasar lampu peringatan amber lan biru

4. Lightbar darurat sing ramping duwe enem ukuran, nyukupi syarat kendharaan sing beda-beda, kayata mobil, van, truk, trailer, kendaraan geni lan kendaraan ambulans.



China Slim Emergency Lightbar Manufacturers



Panas Tags: Lightbar Darurat Slim, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Tuku, Disesuaikan, OEM, ODM, Kualitas, Safety

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.