V16 Lampung
  • Air ProV16 Lampung
  • Air ProV16 Lampung
  • Air ProV16 Lampung
  • Air ProV16 Lampung
  • Air ProV16 Lampung
  • Air ProV16 Lampung

V16 Lampung


Model: V16

Beacon darurat safety dalan V16, digunakake kanggo nanggapi kahanan darurat lan kahanan darurat ing pinggir dalan lan maritim. Beacon V16 bisa digunakake ing macem-macem adegan, kayata ngluwari SOS, kacilakan dalan, pangopènan kendaraan, ngganti ban mobil, rantai sepeda, kemah lan hiking lan liya-liyane.
Beacon peringatan safety kendaraan umume tetep 150m saka arah mburi kendaraan. Wis amber lampu kilat lan putih anteng ing fungsi.

Kirim Enquiry

V16 Lampung

  

Beacon darurat safety dalan V16, digunakake kanggo nanggapi kahanan darurat lan kahanan darurat ing pinggir dalan lan maritim. Beacon V16 bisa digunakake ing macem-macem adegan, kayata ngluwari SOS, kacilakan dalan, pangopènan kendaraan, ngganti ban mobil, rantai sepeda, kemah lan hiking lan liya-liyane.

Beacon peringatan safety kendaraan umume tetep 150m saka arah mburi kendaraan. Wis amber lampu kilat lan putih anteng ing fungsi.

 

LED Beacon V16

 

Pambuka produk

 

Beacon lampu darurat V16 kanthi senter sing dibangun minangka pilihan sampurna saka opsi lampu peringatan lalu lintas kanggo kerusakan kendaraan. Beacon dirancang kanthi basis magnetik kanthi baterei Li, cocog kanggo mobil polisi, layanan darurat, tandha mesin, tandha kesalahan, nalika kacilakan lalu lintas utawa ing kasus liyane sing mbutuhake tandha peringatan visual.

 

Fitur Produk lan Aplikasi


1. Kanthi 12 led Amber lan 1 led Putih

2.V16 lampu darurat beacon dibangun ing baterei sing bisa diisi ulang

3. Magnetik soyo tambah

4.Amber lampu kilat Single kanggo opsi bebaya lan Putih anteng kanggo pilihan katerangan.

5.360° horisontal lan 8° munggah & mudhun visibilitas vertikal

6,50 meter ing mburi kendaraan nalika ing dalan lingkar kutha umum, lan 150 meter ing mburi kendaraan yen dalan gedhe.

7.Simpen ing ngendi wae ing kendaraan, iku mercusuar multifungsi kanggo safety dalan darurat

 

Kualifikasi produk

 

V16 Darurat Beacon kanthi tandha kapasitas baterei daya


 

Pengisian daya USB


 

Ajeg ing cahya Putih


 

Lampu kilat tunggal Amber


 

Panas Tags: V16 Beacon, China, Supplier, Produsen, Pabrik, Grosir, Tuku, Customized, OEM, ODM, Quality, Safety

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.